LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Corrida Merchtem

Merchtem
19
augustus 2011

Zeer veel volk tijdens de jaarlijkse Corrida te Merchtem.

Vrijdagavond besloten verschillende atleten van Ac Lebbeke mee te lopen in Merchtem. Op de 3 km greep Dries De Smet net naast de overwinning en werd 2de. Spurter Christophe Champeaux kwam hier ook in actie en kwam als 10de aan.

De 6 km (5.8 km) werd Lebbeke door 5 lopers vertegenwoordigd. Glen Braem volgde geruime tijd de kopgroep en legde beslag op de 6de plaats. De 28ste plaats was voor Eddy Matieu die kort gevolgd werd door Michael Verheyden die 37ste werd na een zware trainingsweek. Els Duvivier kwam even later als 45ste over de finish. Tot slot hadden we Niels Muysewinkel die na maanden lang blessureleed zijn eerste wedstrijd liep goed wist te beëindigen, hij werd 51ste.

Op de hoofd afstand van 12 km was Lebbeke het beste vertegenwoordigd. Scholier Pieter Clerens zette hier met zijn 14de plaats het mooiste resultaat neer alsook Guy Wauters die 2 plaatsen verder 16de werd. Michiel De Proft en Kris Van Gucht liepen de hele tijd in elkaars omgeving en werden respectievelijk 36ste en 37ste. Nadien was het wachten op de aankomst van de masters Hans De Coster die 72ste werd en Albert Van Nuffel 100ste. Tim De Reuse liep samen met zijn vader Frans De Reuse de Corrida, Frans werd 119de en Tim 120ste. Jos Van Brabant volgde even later als 123ste. Hilde Scholiers liep samen met haar zoon Frederik Ringoot en werden 134ste en 135ste. Tot slot liep Monique Van Wemmel als 214ste over de meet.

Foto’ s van al deze wedstrijden kan je hier bekijken.

De volledige uitslag van alle wedstrijden vind je hier terug.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube