LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Drie keer zilver voor onze dames tijdens Dirk Martens Corrida in Aalst

Aalst
17
januari 2018

Er konden afgelopen weekend drie afstanden afgelegd worden tijdens de Dirk Martens Corrida in Aalst. 3km, 6km en 12km. Als eerste wegwedstrijd op onze wegclubkalender van 2018 kwamen heel wat Lebbeekse atleten opdagen.

In de kortste afstand ging Cynthia Meert van start. Cynthia pakte zilver bij de dames, Eva Dierckens werd vierde en viel nipt naast het podium. Arthur Vermoesen eindigde op een 17e plaats bij de heren.

In de middellange afstand was Glen Braem de snelste Lebbekenaar. Glen finishte op plaats 7 voor David Jacops die 9e werd. Verderop volgden Pascal Heyvaert en Kris Vannieuwenhuyze (15e en 16e). Patrick Pianet werd 32e, Peter Uyttersprot 51e.
Stephanie Saerens mocht het podium op bij de dames. Stephanie pakte net als Cynthia zilver. Liesbeth Plas eindigde vijfde bij de dames. Emma Vannieuwenhuyze en Lies Heyvaert lukten plaatsen 10 en 11 bij de dames. Lut Raeymaekers kwam als 15e dame binnen. Verderop volgden Liesbet Meysman en Joke Van Den Haesevelde op plaatsen 18 en 19. Kiara Maesschalck lukte plaats 31.

Ook op de langste afstand kregen we enkele Lebbekenaren aan de start. Tim De Ridder eindigde hier op een vijfde stek. Zus Natalie De Ridder lukte zilver bij de dames. Gregory Goossens kwam op plaats 49 binnen, Ilse Saerens 88 (8e dames), Katlijn D’Hondt 120 (15e dames), Didier Vanhaelemeesch 121.

De clubkalender voor wegwedstrijden werd aangevuld. Je kan de volledige lijst onderaan deze pagina terugvinden.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube