x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

11e Sportquiz, Algemene vergadering en “Start to Run” afgelast wegens COVID19

Lebbeke
do 12 maart 2020

Naast onze clubtrainingen zullen ook de eerstvolgende evenementen afgelast worden. De jaarlijkse "Start to Run"-sessie die op 17 maart zou starten, de algemene vergadering van 20 maart en onze 11e Sportquiz van zaterdag 28 maart zullen niet plaatsvinden.

Lebbeekse AC volgt de richtlijnen in verband met het Coronavirus verder op en schrapt nu ook de jaarlijkse Start to Run-sessie, haar Algemene vergadering en Sportquiz van haar programma.

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum om de Algemene Vergadering en Sportquiz te laten plaatsvinden. Teams die reeds inschreven waren voor de Sportquiz van 28 maart zullen binnenkort een e-mail krijgen. Daarin zullen meer details worden gegeven omtrent o.a. het inschrijvingsgeld. Het spreekt vanzelf dat elke ploeg die dit wenst krijgt zijn inschrijving terugbetaald.

Meer informatie over de afgelaste trainingen kan je hier terugvinden.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen