LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

COVID19: Alle trainingen en evenementen met onmiddellijke ingang geannuleerd

Lebbeke
28
oktober 2020

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen van de Vlaamse overheid, heeft de gemeente Lebbeke een nog strenger beleid uitgevaardigd aangaande het stopzetten van trainingen en evenementen.

Alle trainingen afgelast

De gemeente stelde Lebbeekse AC op de hoogte dat alle sportterreinen (indoor en outdoor) zullen worden afgesloten. De maatregel is vanaf 18u00 vanavond (woensdag 28/10) van kracht. Lebbeekse AC ziet zich zo genoodzaakt om alle trainingen met onmiddellijke ingang af te lassen.

Groepstrainingen én individuele trainingen op het sportcomplex, ook buiten de trainingsuren van de club, zijn niet langer mogelijk.

De maatregelen zijn momenteel minstens t.e.m. 22 november 2020 van kracht. Extra informatie zal via onze kanalen verspreid worden.

Officieel bericht van de gemeente

We hadden het misschien liever anders gehad maar Corona waait nog steeds over ons land. Het aantal besmettingen met corona stijgt razendsnel in België en ook Lebbeke ontsnapt hier niet aan. Het verspreidt zich over de gehele gemeente en in alle leeftijdscategorieën.

Gelet op de verstrenging van de maatregelen die door de Vlaamse Regering werden genomen en hierbij ook rekening houdende met de huidige toestand binnen de gemeente is bij burgemeestersbesluit besloten om het volledige sportcentrum tot en met 22 november 2020 te sluiten. Dit met ingang van woensdag 28 oktober om 18u00.

Dit wil zeggen dat al onze accommodaties (sporthal, buitenterreinen en zwembad) niet toegankelijk zullen zijn (ook niet voor individuele sporters).

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Blijf ondertussen zeker de basisregels (handhygiëne, 1,5 meter afstand, mond-neusbescherming …) nauwgezet opvolgen. Enkel zo kunnen we zo vlug mogelijk de gewone werking heropstarten.

Met vragen kan u ons steeds contacteren door te mailen naar sportdienst@lebbeke.be.

Hopende op jullie begrip en met vriendelijke groeten,

Raf De Wolf
Burgemeester
i.o. Sportdienst Lebbeke

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube