x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Nieuwe COVID-19 regels: individueel op de Finse piste en mondmaskers

Lebbeke
zo 26 juli 2020

Naar aanleiding van een aankomende tweede golf van de COVID-19 pandemie, heeft het gemeentebestuur beslist om enkele nieuwe maatregelen op te leggen omtrent het gebruik van de sportinfrastructuur. Onderstaande bericht werd door de sportfunctionaris gedeeld.

In deze tijden moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. In normale omstandigheden is het geen probleem dat de Finse looppiste gebruikt wordt door onze sportclubs (ook onze binnensportclubs) al dan niet in hun voorbereiding op een nieuw seizoen. Momenteel is het echter zo dat onze Finse piste uitsluitend kan gebruikt worden door individuele lopers, al dan niet in hun eigen bubbel. Ik verzoek iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid hierin te nemen en dit aan de trainers en verantwoordelijken door te geven.

Vanaf 1 augustus zullen opnieuw controles worden uitgevoerd door het personeel. Uiteraard blijft de club zelf verantwoordelijk voor zijn leden en hun gedrag. Ook vragen wij aan iedereen (spelers/atleten/supporters/ouders/medewerkers) om steeds een mondmasker op te zetten op drukke plaatsen (bijvoorbeeld aan ingangen van de terreinen, aan het ticketloket, aan kantines) en op plaatsen waar geen 1,5 kan gegarandeerd worden.

Alvast dank voor jullie medewerking.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen