x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zilver voor Tahnee in 55km lange trail “Crêtes de Spa”

Spa
zo 31 maart 2019

Zaterdag vond de 42ste editie van deze klassieker plaats. Meteen het begin van de “Lampiris Nature Trail Series”. Dit jaar was de zon prominent aanwezig. Tahnee stak de taalgrens over en zette een ijzersterke prestatie neer.

Naast de trail kan je ook kiezen voor een loopwedstrijd over 10 of 21 km. De Lebbeekse atlete koos voor de  trail van 55 km. Een parcours door een prachtige bosrijke omgeving. Met liefst 2 060 hoogtemeters niet meteen iets voor onervaren trailrunners. Het parcours is divers.  Uiteraard zijn er de bossen waar het opletten is om de voeten niet om te slaan. Maar wat verder kijk  je aan tegen de beklimming van een 600 meter lange skipiste. En natuurlijk ontbreken ook de riviertjes niet om je natte voeten te bezorgen. In de typische kleine Ardeense dorpjes komen de inwoners zorgen voor de nodige aanmoediging. Ondanks de zon en het mooie weer ligt het parcours er her en der toch nog modderig bij en is het opletten om niet te vallen. Na 55 km en uren klimmen en dalen komt de eindmeet in zicht. De beloning voor deze urenlange uitdaging.  Wat verzuurde spieren, schaafwonden, je afvragen waarom je zoiets doet en toch al uitkijken naar de volgende trail…

Resultaat 55 km (391 deelnemers)

53          Tahnee Daman                 5:39:25

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen