Verschillende top-10 plaatsen op de cross in Bonheiden

Bonheiden
31
oktober 2016

Het was drummen aan het secretariaat de afgelopen week. De VAL bezorgde pas erg laat de borstnummers waardoor secretaris Nathalie afgelopen donderdag alle zeilen moest bijzetten om iedereen zijn unieke exemplaar te overhandigen.

Bij de benjamins begonnen Jarne Muyshondt en Basil De Backer voor onze club aan de veldloop. Jarne eindigde op plek 18, Basil werd 37e. Bij de tweedejaars eindigde Klaas Legroux 20e, Yarno Hendrickx 21e en Wout Cools 41e.
Bij de meisjes liep Lin Van Esbroeck als 16e over de meet. Lila Smismans finishte als 24e.

Top-10 voor Laurens, Noor en Florence

Laurens Blommaert kon bij de miniemen jongens een vijfde plaats behalen. Lukas Raemdonck finishte als 17e, Toon Van Esbroeck werd 25e en Mauro Smismans 66e. Tweedejaars Xander Cools kon als 10e over de finishlijn komen.
Bij de meisjes lukte Anne Legroux een 33e plaats. Tweedejaars Zina Hendrickx werd 24e in haar reeks, net voor clubgenote Emma Muyshondt (25e).

Bij de miniemen geen jongens aan de start, maar wel een resem meisjes. Ine Van Damme finishte als negende. Louise Van Der Perre lukte de 28e plaats. Tweedejaars Noor Quintelier eindigde als vierde nét naast het podium. Madeleine Ramdonck kwam als achtste over de finishlijn. Nona Engelaar lukte een 36e plaats.

Cadet Tristan Blommaert lukte een 15e plaats. Scholier Glen Smet finishte als 23e. Florence Van Laethem kwam als vijfde over de meet bij de meisjes.

Sterke senioren en masters

Ook onze senioren deden het niet onaardig. Niels Slachmuylders en Adriaan Van Buggenhout bleven met een 16e en 17e stek in elkaars buurt. Arne Van Opstal was als 19e ook in de buurt. Glen Braem finishte op plaats 32, David Jacops werd 42e.
Bij de dames lukten zowel Delphine Van Laethem als Lotte Hellinckx een top-10 notering. Delphine eindigde op plaats 8, Lotte werd 10e. Soraya Meert kwam als 26e binnen.

Ban Quintelier finishte als derde bij de masters en werd zo de enige Lebbekenaar die een medaille pakte. Bart Raemdonck eindigde op plaats 43, Johan Smet werd 48e.
De masters dames liepen samen met de senioren en junioren hun race. Sofie Dierickx eindigde zo op plats 45, maar werd elfde master. Ilse Saerens en Katlijn D’Hondt finishten als 17e en 19e in hun categorie.