Bornem
20
januari 2013

In barre, ijskoude omstandigheden waagden een twintigtal Lebbeekse atleten zich aan de cross te Bornem.

Op een winters wit parcours gingen de allerkleinste meisjes als eersten van start. Rhune Vanroose liep bij de eerstejaars benjamins naar de 4e plaats. Nell Finck werd 20e, meteen gevolgd door Hannelore Heymans. Nienke Van Campenhout eindigde als 30e. Tweedejaars benjamin Madeleine Raemdonck werd 12e in haar reeks.

Ook bij de pupillen meisjes haalde Lebbeke een 4e plaats. Fien Biesemans moest amper 10 seconden toegeven op de 3e atlete. Minieme Emma Vanniewenhuyze kwam als 15e over de finishlijn, gevolgd door trainingsmaatje Jule Walraevens op de 17e plaats.

Yoran Kerkhofs liep bij de eerstejaars pupillen naar de 9e plaats, Aico Van Grembergen werd 29e. De een jaar oudere Siebe Van Campenhout werd 17e in zijn wedstrijd.
Tweedejaars miniem Mathias Kerkhofs finishte als 16e.
Arne Teck werd 5e bij de cadetten, Robbe Gabriëls kwam als 12e over de finishlijn.
Scholier Cedric Debot eindigde zijn wedstrijd als 4e.

Geen Lebbeekse junioren of senioren aan de start van de cross, wel 2 masters: Hilde Scholliers liep naar de 19e plaats (8e master), Els Duvivier werd 27e (13e master).

Senior Tommy Vanweverberg trad voor de eerste keer aan als Lebbeeks atleet. Hij finishte mooi in de top 20 op de 19e plaats. Glen Braem legde in dezelfde wedstrijd beslag op de 25e stek. Kris Vangucht werd 38e.

Jozef Becque werd 10e in de masterswedstrijd. Eric Follaerts werd 17e. In de gemengde junioren-masterscross bewees Kris Vannieuwenhuyze zich de snelste Lebbekenaar met zijn 26e plaats. Sigurd Suys werd 32e, gevolgd door zoon Soren Suys op de 34e plaats.