LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Veldloop Bornem

Bornem
22
januari 2012

Liefst 47 Lebbeekse atleten aan de start van de veldloop in Bornem.

Atletiekclub Sparta Bornem organiseerde voor de 22e keer zijn cross op Recreatiedomein het Breeven te Bornem. Liefst 47 Lebbeekse atleten verschenen aan de start van de jaarlijkse veldloop in Bornem.

Bij de jongsten finishte Yoran Kerkhofs als 28e. Ben Vandevoorde eindigde in dezelfde wedstrijd als 27e, Aico Van Grembergen werd 46e. Bij de pupillen kon Siebe Van Campenhout net niet in de top- 10 duiken. Hij werd 12e, en bleef zo voor Arne Naudts die als 14e over de lijn kwam. Tibo Van Assche (42e) en Maxim Vermorgen (49e) volgden. Wannes Theelen overschreed als 18e de finish bij de één jaar oudere pupillen. Benthe Van De Maele (28e), Rembert Matthys (32e) en Gillis De Visscher (34e) volgden. Bij de miniemen was Joren Blommaert de sterkste Lebbekenaar op een 15e stek. Matthias Kerkhofs (25e) en Ward Klinckaert (35e) volgden hem. Toon Theelen eindigde zijn wedstrijd als 15e bij de miniemen van ’99. Robbe Gabriels (18e) en Jonas Van Biesen (20e) volgden in zijn spoor. Stef Verschueren verscheen als enige cadet aan de start. Hij finishte 41e.

Bij de senioren veroverde Joachim Pelicaen een 10e plaats. Guy Wauters eindigde als 34e, Kris Van Gucht eindigde 38e. Bij de masters was Jozef Becque de eerste Lebbekenaar die over de finish kwam op een 15e plaats. Robbe Neyns veroverde het brons bij de junioren. Jan Moens werd 26e in dezelfde reeks, gevolgd door Franky Gabriels (42e), Kris Vannieuwenhuyze (49e) en Dimitri Kerkhofs (66e).

Bij de meisjes liep Ella Heyvaert naar een 22e plek. Nina Cooreman werd 40e in dezelfde reeks, Nienke Van Campenhout eindigde de wedstrijd als 57e. Flore Heyvaert veroverde de 40e plaats bij de benjamins van ’03, Lotte Heyvaert werd 52e bij de pupillen. Op de 26e plaats bij de miniemen kwam Emma Vannieuwenhuyze over de lijn. Anne-sophie Champeaux volgde als 30e. Jule Walraevens werd 44e in deze reeks, Jente Van Campenhout 52e. Bij de cadetten liep Lies Vercauter nipt een podiumplaats mis. Ze werd vierde in haar reeks, en werd gevolgd door Lebbeekse atletes Amber Van De Maele (18e), Lynn Vereeken (29e), Kaat Theelen (35e) en Maithe Rivera Armayones (36e). Kaat Paternoster dook samen met Jolien De Haes het veld in bij de scholieren. Zij eindigden als 15e en 22e.

Sofie De Proft eindigde knap 5e bij de senioren, 7e in totaal. Hilde Scholiers eindigde dezelfde reeks als 34e, Els Duvivier werd 47e.

Foto’ s van deze wedstrijd kan je hier vinden:Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube