LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Dries viert Kerst met zilver in de korte cross van Ertvelde

Ertvelde
27
december 2016

Eén dag na Kerstmis organiseerde AS Rieme haar jaarlijkse veldloop. Er zijn natuurlijk betere data om een veld in te duiken dan tweede kerstdag. Met de kalkoen nog vers in de maag trokken slechts 20 van onze atleten richting Ertvelde.

Benjamine Dieuwke Van Campenhout eindigde op een 19e plaats. Bij de jongens deed Jarne Muyshondt één plaats beter. Yarno Hendrickx eindigde bij de tweede jaars op plaats 24 terwijl Wout Cools als 33e over de finish kwam.
Bij de pupillen lukte Zina Looverie een achtste plaats. Op plaats 18 kwam Zina Hendrickx over de meet bij de tweedejaars. Lukas Raemdonck en Dawit Hellemans eindigden bij de jongens op plaatsen 23 en 25.

Eerstejaars minieme Nienke Van Campenhout slaagde erin een 30e plaats te behalen. Tweedejaars Madeleine Raemdonck pakte een negende stek. Hanne Van Cante was in deze reeks goed voor plaats 20. Bij de jongens liep Xander Cools naar de 43e stek.
Scholiere Florence Van Laethem lukte een tiende stek.

Dries pakt zilver na spannende sprint

In een spannende sprint met senior Aurèle Vandeputte pakte junior Dries De Smet het zilver in de korte cross. Mohamed El Karroui (ATLE) en Viktor Benschop (KAAG) bleven achter hem.

Seniore Delphine Van Laethem slaagde in een 17e plaats.

Bij de masters was Els Duvivier goed voor plaats 21. Dannie Van Campenhout lukte een 46e plaats bij de heren en eindigde daarmee voor Sigurd Suys (49e), Pascal Heyvaert (65e) en Eric Follaets (75e).

Onze atleten keerden terug naar huis met één zilveren medaille voor Dries De Smet, drie andere top-10 noteringen en zes top-20 plaatsen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube