Grimbergen
08
januari 2017

Scholier Bo Van Aken en miniem Laurens Blommaert pakten beiden goud in de cross van Grimbergen. Dieter De Ridder was dan weer goed voor zilver in de korte cross bij de senioren heren. 2017 is veelbelovend ingezet!

Lin Van Esbroeck kwam als 26e over de meet bij de eerstejaars benjamin meisjes. Tweedejaars Ruth Van Weverberg eindigde zesde, Dieuwke Van Campenhout werd 18e. Bij de jongens lukte Jarne Muyshondt een 10e plaats. Wout Cools en Klaas Legroux bleven bij elkaar om op plaatsen 23 en 24 te finishen.

Laurens schiet de hoofdvogel af

Pupille Zina Hendrickx bleef met een 26e plaats clubgenote Emma Muyshondt (27e) net voor. Bij de eerstejaars jongens was Youssef Baldan Silvio goed voor een zesde plaats. Tweedejaars Laurens Blommaert ging met de overwinning aan de haal. Elias Jacobs (15e), Toon Van Esbroeck (25e) en Jens Massaer (35e) volgden in zijn spoor.

Miniemes Hannelore Heymans, Ine Van Damme en Nienke Van Damme bleven zusterlijk bij elkaar. Ze finishten mooi achter elkaar op plaatsen 13, 14 en 15. Tweedejaars Noor Quintelier kwam amper vier seconden tekort voor een bronzen medaille. Zij eindigde op plaats vier. Madeleine Raemdonck kwam nog eens vier seconden later aan op plaats vijf. Hanne Van Weverberg lukte hier een mooie 15e plaats, Nona Engelaar liep naar de 41e stek.
Bij de jongens lukte Xander Cools plaats 26. Tweedejaars Cedric Galle eindigde 13e.

Bo start 2017 met overwinning

Emma D’Hollander en Britt Roelandt eindigden 19e en 24e bij de cadetten meisjes. Femke Smet eindigde in diezelfde reeks op plaats 40.
Bij de jongens was Tristan Blommaert goed voor plaats 17. Maxim Vermorgen en Jan Lecoutere eindigden 26e en 34e.

Scholiere Florence Van Laethem eindigde op plaats zeven. Jente Van Campenhout kwam als 21e over de meet.
Bij de jongens zette Bo Van Aken zijn seizoen uitstekend in. Hij nam de maat van twee DCLA-atleten om een gouden medaille te krijgen op het podium. Glen Smet eindigde in dezelfde reeks op plaats 30.

Dieter met zilver in de korte cross

Dieter De Ridder moest enkel Benoit Goethals (ACBR) voor zich dulden om zo het zilver te grijpen. Jeroen Daelemans en Niels Vandeperre eindigden op plaatsen 13 en 14.

Bij de senioren dames lukte Natalie De Ridder een 21e plaats. Stephanie Dave was goed voor de 35e stek, Ilse De Ridder eindigde 39e, Ilse Saerens 41e, Katlijn D’Hondt 49e. In de lange cross bij de heren was Adriaan Van Buggenhout goed voor plaats 16. Tim De Ridder eindigde 21e, Kris Van Gucht 28e.

In de reeks met junioren en masters heren lukte Ben Quintelier de zevende stek. Tommy Van Weverberg volgde op de voet met een achtste plaats. Jonas Van Biesen finishte als 14e, Imed Njema werd 22e, Dannie Van Campenhout 31e, Kris Vannieuwenhuyze 44e, Pascal Heyvaert 53e, Johan Smet 58e, Didier Vanhaelemeesch 69e.
Eric Follaets ging van start bij de M50 en haalde er een 21e plaats. Bij de dames was Els Duvivier in deze reeks goed voor plaats zes.