LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Belfius – Skoda Imschoot veldloop Lokeren

Lokeren
10
februari 2013

Fien Biesemans loopt naar de overwinning in Lokeren. Britt Roelandt valt net naast het podium.

Rhune Vanroose, Britt De Smedt, Hannelore Heymans en Nienke Van Campenhout. Dat waren de vier benjamins die bij het allereerste startschot van de dag het veld mochten in duiken. Rhune eindigde op de 7e plek, Britt werd 12e, Hannelore 22e en Nienke 28e. Bij de jongens verschenen er geen Lebbeekse deelnemers aan de start.

Fien Biesemans ging met de overwinning lopen bij de pupillen meisjes. Ze haalde het voor Sara Van Hoyweghen (VOLH) en Emma Van Hulle (RIEM). Britt Roelandt strandde in de tweede reeks net naast het podium. Zij eindigde op een vierde plaats. Femke Smet werd 19e. Bij de jongens finishten Arne De Braeckeleer op de 14e plaats voor Jan Lecoutere die 19e werd. Maxim Vermorgen liep naar de 28e plaats in de volgende reeks.

Loike Vierendeels zorgde voor de beste prestatie bij de miniemen meisjes. Ze eindigde 14e. Jente Van Campenhout finishte op een 22e plek bij de één jaar oudere miniemen. Bij de jongens behield Wannes Theelen een 15e positie. Rembert Matthys volgde op de 21e stek. 17e werd Joren Blommaert bij de 1 jaar oudere miniemen. Glen Smet werd 24e.

Maithé Rivera Armayones en Caro Vermorgen eindigden op plaatsen 19 en 31 bij de cadetten meisjes.

Op de korte veldloop bij de heren liep Steven Bracks naar de 23e stek. Els Duvivier finishte 20e bij de Masters dames op de lange cross. Bij de mannen M50+ haalde Frans Brunclair de 15e plaats bij de masters, voor Eric Follaerts (21e). Jan Moens finishte als 11e bij de M35+. Sigurd Suys werd hier 32e.

Resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube