Stekene
09
december 2012

Dit weekend trotseerden 21 Lebbeekse atleten de kou om deel te nemen aan de veldloop te Stekene.

Net zoals twee weken geleden in Zele kreeg Lebbeke al in de eerste wedstrijd van de dag een bronzen medaille in handen. Benjamin Sara Vercauter liep in de categorie benjamins meisjes 2005 naar de derde stek. Rhune Vanroose finishte op de 37e plaats. De een jaar oudere Nona Engelaar eindigde op de 38e plaats in haar race.

Pupille Joyce Moens liep als 12e over de finishlijn, 8 seconden later deed ook Laure Speelman dat. Zij werd 14e. Even later volgde ook Sandrine Verhofstadt op de 25e stek. Bij de 2e jaars pupillen belandde Catalina Schuddinck op de 11e plaats.Eerstejaars pupil Joran Kerkhofs finishte als 14e in zijn categorie. Jan Lecoutere werd 24e, Tristan Blommaert 31e.

Loike Vierendeels bewees zich beste Lebbeekse minieme door als 15e over de eindstreep te komen. Lien Van Hoorde werd 29e, Lotte Heyvaert eindigde als 31e. Arthur Verhofstadt verscheen als enige Lebbekenaar aan de start bij de eerstejaars miniemen. Hij werd 28e. Joren Blommaert finishte mooi als 9e bij de tweedejaars miniemen. Ook kadet Jonas Van Biesen werd 9e.

Glen Braem nam als enige Lebbeekse senior deel aan de wedstrijd. Hij finishte op de 31e plaats.
Master Hilde Scholliers legde beslag op de 12e plaats in haar wedstrijd. Els Duvivier moest niet veel toegeven en finishte binnen de minuut na Hilde op de 16e plaats. Jan Moens eindigde met zijn 19e stek nog net binnen de top 20. Sigurd Suys werd 42e. Jozef Beque werd 14e bij de masters+50.