LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lebbekenaren missen nipt de podia in Wichelen

Wichelen
20
februari 2017

Tijdens de cross aan het Donkmeer lukten de Lebbeekse atleten geen medailles. Wel kwamen ze erg dicht in de buurt met een resem top-10 noteringen. Onder andere minieme Sara Vercauter (4e), Zina Looverie (5e) en Siebe Van Campenhout (5e) misten nipt de aansluiting voor eremetaal.

Bij de benjamins kwamen vijf atleten aan de start. Lila Smismans behaalde bij de eerstejaars meisjes een elfde plaats. Bij de jongens waren Jarne Muyshondt en Aron Coppels goed voor plaatsen 8 en 34. Dieuwke Van Campenhout en Yarno Hendrickx liepen bij de tweedejaars naar plaatsen 8 en 18.

Bij de miniemen lukte Zina Looverie een vijfde stek. De één jaar oudere Zina Hendrickx en Britt Delcroix liepen naar plaatsen 18 en 25 in hun reeks. Bij de jongens was Lukas Raemdonck goed voor een 18e stek. Dawit Hellemans en Mauro Smismans kwamen als 24e en 35e over de meet.

Minieme Sara Vercauter miste met een vierde plaats nipt het podium. Nienke Van Campenhout haalde in diezelfde categorie een 17e plaats. Xander Cools was bij de jongens goed voor plaats 26.

Emma D’Hollander lukte een tiende plaats bij de cadetten dames. Bij de jongens behaalde Siebe Van Campenhout de vijfde plaats. Tuur dieleman en Maxim Vermorgen volgden iets verderop als 25e en 28e.

Ook heel wat masters waren opnieuw aanwezig. Steve De Ridder (8e), Dannie Van Campenhout (17e), Sigurd Suys (31e) en Didier Vanhalemeesch (43e) liepen in Wichelen samen met de junioren. De masters heren van 50 en ouder liepen in een aparte reeks. Hier kwam Wim Heyvaert als elfde over de meet. Bij de dames liet Stephanie Dave een zesde plaats noteren.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube