LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Finale stand crosscriterium 2019-2020

Lebbeke
02
maart 2020

Met het BK veldlopen van afgelopen weekend zitten alle veldloopwedstrijden er op. Tijdens de afgelopen maanden konden in 18 verschillende wedstrijden punten gesprokkeld worden voor het veldloopcriterium.

Liefst 207 Lebbekenaren doken afgelopen winter minstens éénmaal het veld in. Om in aanmerking te komen voor ons criterium moet je echter aan minstens zes veldlopen hebben deelgenomen.

De top-10 is bijna volledig vrouwelijk getint, met op plaats 1 minieme Phebe Van Lokeren die liefst 840 punten verzamelde. Kersvers Belgisch juniorenkampioene Hanne Willems lukte 794 punten. Pupille Delfine De Smet staat met 786 punten op plaats drie.
Bij de heren vinden we Lenn Van den Abeele terug op plaats 7. De benjamin behaalde 705 punten en eindigde op een achtste stek in de einduitslag, net voor senior Arno De Feyter (661 punten).

Een overzicht van de behaalde medailles per cross kan je hier terugvinden. Onze atleten zamelden alles samen 131 crossmedailles in!

Klik hier om de finale stand te downloaden. Voor meer informatie over het premiestelsel én het komende zomerstelsel klik je hier.

Foutje gespot? Stuur dan snel een mailtje naar frankie.defeyter@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube