x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zilver voor Dries in de CrossCup van Mol, Astrid pakt zevende plaats

Mol
ma 07 november 2016

Naast Opwijk stond ook in Mol een cross op onze lijst van clubverplaatsingen. De tweede manche van de Crosscup telde drie Lebbekenaren aan de start.

Slechts één jeugdatlete trok naar het Antwerpse. Minieme Hannelore Heymans liep naar een knappe 20e plaats.

Dries De Smet was onze hoop bij de junioren. Dries moest enkel Jennen Mortier voor zich dulden en kwam aldus als tweede over de meet om een zilveren medaille binnen te rijven. Dorian Boulvin (CABW) ging met het brons aan de haal.

Bij de senioren kon Astrid Verhoeven beslag leggen op een dertiende stek. Maar er deden wel heel wat buitenlandse atleten mee aan de cross in Mol, waardoor Astrid met een zevende plaats mag pronken en opnieuw CrossCup-punten sprokkelt voor haar eindklassement. De (Belgische) overwinning was voor de ongenaakbare Louise Carton (ACME) voor Zenobie Van Gansbeke (ACME) en Sofie Van Accom (ACHL). De Zweedse Sarah Lahti was de beste van alle deelneemsters.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen