LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

CrossCup Mol

Mol
06
november 2011

Astrid verhoeven en Robbe Neys waren de enige twee atleten die de Crosscup van Mol boven de openingscross in Opwijk kozen.

Astrid verhoeven en Robbe Neys waren de enige twee atleten die de Crosscup van Mol boven de openingscross in Opwijk kozen. Het zanderige parcours rond het Zilvermeer zorgde voor een zware cross.

Astrid begint aan haar tweede, en dus laatste jaar als scholiere. Een jaar dat meteen goed ingezet werd. Astrid eindigde als tweede tijdens deze Crosscup, achter de Nederlandse Nisrine Masrhalmi. Amper 5 seconden scheidde beide atleten. Astrid legde haar 2600m af in 10 minuten rond. Renee Eykens (KAPE) kwam 6 seconden na Astrid aan, en mocht mee het podium op. Astrid wint zo 25 punten in het Crosscupklassement, waar enkel leden van Belgische clubs aan mogen deelnemen.

Robbe is toe aan zijn eerste jaar bij de junioren. In 21.40 haspelde hij de 6200m af. Daarmee eindigde hij op een mooie 18e stek, goed voor 4 punten. Valere Hustin (DAMP) won de cross bij de junioren.Meer foto’ s kan je op onze Flickr -pagina terugvinden.

Alle resultaten van deze cross kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube