LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Benjamins én cadettes met zilver op CrossCup Relays

Berlare
22
oktober 2023

42 Lebbeekse teams, goed voor 126 atleten, verschenen aan de start van het nieuwe cross-seizoen 2023-2023. Traditiegetrouw is de start van het seizoen de Crosscup Relays. Onze cadetten meisjes wisten het podium te behalen in deze Relays.

Cadettes Ruby Goossens, Lore Vermeir en Lize Vermeir vormden een trio bij de cadetten meisjes. Met een gezamenlijke tijd van 12.44 bleek enkel FLAC te sterk voor het trio. AC Duffel mocht als derde mee het podium op.
Ook onze benjamin jongens mochten zich naar het podium begeven. Leon De Ridder, Senn Van Ransbeeck en Luce Heivers Leunis eindigden op een tweede plaats achter Pegasus en voor AS Rieme.

Miniemes Ninon Hellinckx, Aiko Engelaar en Marie Dauwe eindigden knap in de top-10 op een zesde stek. Ook onze pupillen jongens wisten nét in de top-10 te eindigen. Ferre Van Ransbeeck, Mats Van Nuffel en Gust Guidé eindigden exact op plaats 10.

Omdat er zoveel Lebbekenaren aan de start verschenen, beperkten we ons tot de top-10 uitslagen. Voor een overzicht van alle andere (Lebbeekse) prestaties klik je hier.

Voor de fotoreportage van deze wedstrijd klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube