x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Drie overwinningen, drie keer brons en tweemaal zilver op eigen veldloop in Lebbeke

Lebbeke
zo 18 februari 2018

Liefst 105 AC Lebbeke-ateten trokken hun spikes aan om er het beste van zichzelf te geven op eigen omloop. Drie gouden, drie zilveren en twee bronzen medaille waren de mooie medailleoogst. Gezien de hoeveelheid atleten zetten we alle top-10 plaatsen even op een rijtje.

Bij de jongsten van alle atleten kwamen Merel Roelands en Lize Vermeir als vijfde en zevende van de tweedejaars benjamins over de finishlijn. Lila Smismans lukte een negende stek. Eerstejaars Laura Rottiers werd achtste.
Arnoud Vermoesen eindigde op een achtste stek bij de jongens. Rens Robberecht kon hier een zilveren medaille behalen bij de eerstejaars jongens.

Pupille Zina Looverie kwam op een vijfde stek over de meet. Bij de jongens was eerstejaars Emile De Ridder goed voor plaats zeven.

Minieme Nienke Van Campenhout werd negende bij de tweedejaars. Laurens Blommaert pakte de overwinning bij de jongste miniemen. Arthur Vermoesen eindigde 9e in diezelfde leeftijdscategorie.

Madeleine wint, Tristan met brons

Bij de cadetten dames kon Madeleine Raemdonck naar de overwinning snellen. Ook Noor Quintelier (6e), Lotte Van Cante (8e) en Timea Huyck (10e) eindigden in de top-10.
Bij de jongens was er eremetaal voor Tristan Blommaert, hij pakte brons. Tuur Dieleman eindigde op een tiende stek.

Niels wint G-cross, brons voor Siebe

De G-cross werd midden van het programma georganiseerd. Zo kregen ook deze atleten de aandacht die ze verdienen. Niels Vandeperre wist de G-cross te winnen.

Femke Smet en Cindy D’Hondt liepen naar een zesde en achtste stek bij de scholieren meisjes. Bij de masters W50+ die in dezelfde reeks van start gingen kwam Els Duvivier als vijfde binnen.
Siebe Van Campenhout lukte zilver bij de scholieren jongens. Maxim Vermorgen viel met een vierde plaats net naast het podium.

Junior Glen Smet eindigde op een zevende stek. Nio De Backer kwam als tiende binnen. Bij de dames kwamen er geen Lebbekenaren aan de start.

Sterke senioren en masters

Senior Gaetan Van Laethem moest enkel de Nederlander Bas Vanhooren voor zich dulden in de korte cross om zo het zilver te veroveren. Niels Slachmuylders zorgde met een zesde plaats voor een tweede Lebbeekse top-10.

In de lange veldloop liepen Karolien De Proft en Natalie De Ridder zusterlijk naar plaatsen vijf en zes.
Bij de heren was Adriaan Van Buggenhout met een negende plaats goed voor de top-10.

Masters Sofie Dierickx en Eva Dierckens eindigden op plaatsen zeven en acht. Ook de mannen eindigden vooraan. Tommy Van Weverberg kon een bronzen medaille veroveren. Ben Quintelier volgde op plaats vijf.

De volledige uitslag kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen