x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Ontdek het vernieuwde parcours van onze 48e veldloop!

Lebbeke
wo 22 januari 2020

Op zondag 16 februari 2020 staat onze nationale veldloop op het programma. Net als de vorige jaren zal deze plaatsvinden op het gemeentelijk sportterrein van de gemeente Lebbeke. Maar het parcours, dat kreeg een kleine update.

Ten opzichte van vorig jaar hebben we enkele kleine aanpassingen gedaan. Zo werd de startzone omgedraaid. De start zal zo bijna tweemaal zo breed zijn als voorheen. Het parcours wordt vervolgens in de omgekeerde richting afgelegd van de afgelopen jaren.

De heuvelzone aan “kantine 2” werd lichtjes gewijzigd en ook de terugkeer langs de start richting finish zal er ietwat anders uit zien dan de afgelopen edities. Blijven wel behouden: de zandbak, twee balkjes als hindernissen en de lussen op het sportterrein (geel) en in de weide (groen).

Voor meer informatie over onze veldloop klik je hier of bezoek je één van deze links:

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen