x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Praktische informatie voor de Nationale veldloop van Lebbeekse AC

Lebbeke
wo 12 februari 2020

Zondag aanstaande wordt in Lebbeke voor de 48e keer de nationale veldloop georganiseerd. Om de wedstrijd vlot te laten verlopen hebben we alle praktische info nog even op een rijtje gezet.

Wedstrijd

Alle wedstrijdinfo kan je terugvinden op www.lebb.be/veldloop. Om het de deelnemende atleten en trainers makkelijk te maken hebben we ook deze PDF met uurrooster en parcours ter beschikking.

De winnaar bij de senioren ontvangt € 150, de volgende vier in stand krijgen respectievelijk € 100, € 75, € 50 en € 25. De prijzen worden zowel bij de heren als dames verdeeld.
De prijsuitreiking start telkens exact 1 uur na afloop van de wedstrijd. De prijzen worden allemaal in “kantine 2” (nabij de spoorweg) uitgereikt.

Parkeren

Parkeren kan op drie ruime parkeerplaatsen. Alle plaatsen zijn te bekijken op onderstaand kaartje:

Kleedkamers

We stellen op 2 locaties kleedkamers ter beschikking. Op het terrein waar de veldloop plaats heeft, aangeduid met kledij-icoontje, en in het gemeentelijk Sportcentrum, aan de Albert I-straat 124.

Voor meer informatie klik je hier. Bovenaan rechts de pagina zet je bij “Info” de schakelaar aan.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen