LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Cross Lokeren: Vier medailles voor onze jeugd

Lokeren
20
februari 2022

In Lokeren vonden onze atleten een crossparcours vol modder. De memorial Falco Christiaans leverde vier Lebbeekse medailles en een resem knappe top-10 noteringen op.

Pupil Lenn Van den Abeele eindigde derde in zijn categorie. Niels Berlanger lukte brons bij de eerstejaars miniemen. Ook cadette Tine Huysmans eindigde uiteindelijk op plaats drie om brons mee naar huis te mogen nemen.
Bij de miniemen meisjes deed Lize Vermeir één plaatsje beter dan de drie voorgaande atleten. Lize kon beslag leggen op zilver.

Vic Nobels eindigde zesde bij de pupillen jongens, terwijl bij de meisjes Ninon Hellinckx en Aiko Engelaar naar 8 en 10 liepen. Minieme Jolene Goossens eindigde op plaats 9 bij de eerstejaars. Tweedejaars Ruby Goossens strandde als vierde nét naast het podium. Bij de junioren was Tristan Blommaert goed voor plaats zeven.
Senioren Jan Van den Broeck (4e), Siebe Van Campenhout (5e) en Bo Van Aken (10e) snelden allen naar een top-10 notering in de korte cross. Bij de senioren dames was er een 7e plaats weggelegd voor Mariska Tjeerdsma in de lange cross. Clubgenote Delphine Van Laethem eindigde op plaats 10.

Voor de resultaten van alle andere Lebbekenaren klik je hier.

De tussenstand van het crosscriterium werd inmiddels ook weer aangevuld. Klik hier om hem te bekijken. Opmerkingen mogen doorgegeven worden via frankie.defeyter@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube