LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lokerse velden leveren 11 medailles op

Lokeren
05
februari 2023

De veldloop van AV Lokeren leverde onze club een gouden en vier bronzen medailles op. Onze g-atleten voegden daar nog eens zes medailles aan toe. Zij bezetten het volledige podium.

Lenn Van den Abeele haalde de overwinning binnen bij de tweedejaars pupillen. Verder viel er vier keer brons te noteren. Ninon Hellinckx lukte die bronzen medaille bij de miniemen tweedejaars, Lize Vermeir bij de cadetten en zowel Margot Verhavert en Neill De Cock bij de junioren.

Onze atleten bezetten de volledige podia bij zowel de mannen als vrouwen. Niels Vandeperre haalde het bij de mannen voor Yenzo De Coster en Michiel Roelants. Bij de dames haalde Svea Van den Bergh he van Lotte Van den Abbeele en Nathalie Follaets.

Er verschenen 96 atleten van onze club aan de start. Daarmee was onze club, na organiserende club AVLO, de best vertegenwoordigde ploeg in het Lokerse veld. Omwille van de vele prestaties, hebben we er enkel de medailles uitgelicht. De resultaten van alle andere atleten kan je hier terugvinden.

Klik hier om een nieuwe tussenstand van het crosscriterium te bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube