LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lenn pakt brons in de Zottegemse modder

Zottegem
23
januari 2022

In Zottegem stond een veldloop op het programma die niet aan de clubkalender werd toegevoegd. Toch weerhield dat een aantal Lebbekenaren niet om deel te nemen aan deze wedstrijd. Trainster Katrien bezorgde ons het volgde verslag.

Bij de eerste jaars meisjes haalde Marie een mooie 7de plaats, gevolgd door Noé als 12de. Na een felle sprint werd Sam nog net 13de voor Nina die als 14de over de meet kwam.
Bij de tweede jaars pupillen was het Aiko die na een snelle start als eerste Lebbeekse over finish kwam als 8ste. Ninon volgde haar maatje op een mooie 9de plaats en slecht enkele plaatsjes verder op plaats 15 kwam Kaat binnengesneld.

Bij de eerste jaars jongens deden ze nog iets beter. Na zijn provinciale titel vorig week, liep Lenn naar een knappe bronzen medaille… Vic volgde het spoor van zijn trainingsmaatje en kwam knap 5de over de meet. Billy (14de), Niklas (16de) en Tijl ( 18de) gaven alles en eindigen hun wedstrijd op een super mooie manier.
Bij de Miniemen was Hilke als eerste jaars de enige aan de start, zij liep naar een mooie 10de plaats.

Bij de tweede jaars miniemen waren zusjes Lize en Lore van de partij. Lize moest het na een millimetersprint net afleggen voor de 3de plaats en mest vrede neen met een knappe 4de plaats . Zus Lore was goed voor een knappe 10de stek.
Bij de eerste jaars jongens stonden 2 toppers aan de start. Ze eindigden op een mooie 11de plaats voor Tieme en een mooie 18de plaats voor Arjen.

Voor een opsomming van alle Lebbeekse resultaten klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube