LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

De AC Lebbeke-toren zit in een nieuw jasje

Lebbeke
13
augustus 2015

De toren aan onze kantine werd onlangs in een nieuw jasje gestoken. De witte afbladerende verf werd verwijderd en een nieuwe laag verf kwam in de plaats dankzij de hulp van Eric Follaerts.

Eric is al jaren lid van onze club en heeft een verfzaak in de Kerkstraat van Buggenhout. Zijn gele camionette is dan ook elke training op de parking terug te vinden.

Op aangeven van het bestuur nam Eric begin augustus de werken aan de toren op. De toren blijft nog steeds dezelfde functies hebben. De garage onderaan wordt tijdens meetings gebruikt voor de verkoop van snacks, terwijl de verdieping dienst doet voor de elektronische tijdsopname en resultatenverwerking tijdens meetings. Achteraan is er een vergaderzaal op het verdiep en onderaan een bergruimte voor trainingsmateriaal.

Tekening met een verhaal

Op de voorzijde van de toren kan je vijf aangepaste logo’s van onze club terugvinden. Een vondst van Eric zelf, die de cirkel van het leven wou weergeven. AC Lebbeke is er immers voor jong en oud, waarbij eenieder elkaar helpt.

Nu dienen enkel nog de reclamepanelen opnieuw te worden bevestigd en onze club kan weer 20 jaar verder!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube