LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

De eerste stapjes bij AC Lebbeke

Lebbeke
30
juli 2012

Ook als recreant kan je bij AC Lebbeke beginnen met lopen. Je krijgt een begeleiding op maat en komt in een gezellige trainingsgroep én club terecht. Wie weet prikkelt de atletieksport je zo, dat je ook aan wedstrijden wil deelnemen.

Aan allen die belangstelling hebben om te beginnen lopen biedt AC Lebbeke de mogelijkheid om op elk moment van het jaar te starten. Wij organiseren één grote sessie in het voorjaar die loopt gedurende 10 weken. Buiten deze periode kan iedereen op dinsdag-en donderdagavond van 19 tot 20u gewoon komen meelopen alsook op zondag wordt er getraind in Buggenhout-bos.

Er wordt steeds gestart met opwarming en looptechniek voor zowel beginners als gevorderden. Nadien worden er groepjes gevormd in functie van de verschillen in fysieke mogelijkheden. Een aansluiting voor recreanten kost 50 euro per jaar. De meeste mutualiteiten betalen een deel hierven terug. Uiteraard kan iedereen gedurende enkele weken eerst gewoon komen kennis maken met onze start to run begeleiding.

Voor bijkomende info kan je mailen naar jos.brabant@lebb.be.

Meer info over inschrijvingsgelden en de voordelen daarvan kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube