LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Deelnamepremie 2017-2018: Hoe zit de vork aan de steel?

Lebbeke
07
november 2017

Voor het huidige seizoen (2017-2018) werd zoals op de infoavond en in de infobrochure reeds uitgelegd het lidgeld opgetrokken om de deelnamepremie te kunnen verhogen. Zo genieten leden die deelnemen aan wedstrijden, het zij op de weg, in het veld of op de piste, een extra voordeel.

Naar aanleiding van enkele vragen en opmerkingen die het bestuur nog kreeg, leggen wij graag nog even uit aan welke voorwaarden precies moeten voldaan worden:

  • Je neemt aan 12 wedstrijden deel, waarbij deze wedstrijden meetellen: Onze oefenveldloop, alle officiële VAL-wedstrijden (veld, pisten, trail, weg) en wegwedstrijden die op onze clubkalender staan
  • Je neemt aan álle wedstrijden die op de clubkalender staan én álle officiële VAL-wedstrijden deel in het shirt van AC Lebbeke
  • Wie zonder het wedstrijdshirt één van deze wedstrijden afwerkt, wordt aangesproken en krijgt een verwittiging. Bij een tweede verwittiging wordt je geschrapt uit de deelnamepremie.
  • Leden (vanaf cadet), aangesloten als wedstrijdatleet, die aan de voorwaarden voldeden krijgen aan het eind van het seizoen € 55 op hun rekening gestort.
  • Jeugdatleten die voldoen nemen we op 29 september 2018 graag mee naar de Efteling.

Met deze maatregel hoopt de club dat leden extra gemotiveerd raken om aan wedstrijden deel te nemen en het clubgevoel verder te stimuleren.

Clubverplaatsingen

De lijst met clubverplaatsingen is steeds beschikbaar via deze vaste pagina: www.lebb.be/clubverplaatsingen. De crossen staan bovenaan, de wegwedstrijden er net onder.

De lijst met wegwedstrijden wordt de komende weken en maanden verder aangevuld.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube