x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Deze Lebbekenaren mogen eerste weekend van september BK cad/schol betwisten

Herentals
wo 24 augustus 2016

Negen cadetten en scholieren mogen de Lebbeekse kleuren verdedigen op het Belgisch kampioenschap voor hun categorieën in Herentals. Zij haalden het afgelopen seizoen allen de gevraagde limieten.

Bij de cadetten jongens krijgen we Benthe Van De Maele en Siebe Van Campenhout aan de start op respectievelijk de 400 en 800 meter. Scholier Bo Van Aken zal samen met Jonas Van Biesen deelnemen aan de 1500 meter.

De meisjes zullen beter vertegenwoordigd zijn in Herentals. Cadette Luca Heyvaert sprint er op zowel de 100 als 200 meter. Op die laatste afstand krijgt ze bovendien het gezelschap van Joke Clynhens. Loike Vierendeels zal deelnemen aan de 300mH. Het duo Laura Stuyck en Britt Roelandt gaan van start op de 800 meter. De enige die op een kampnummer in actie komt bij de cadetten is Laura Van Borm. Zij zal deelnemen aan het verspringen.
Scholiere Maaike Potums zal dubbelen. Zij neemt het discus- en speerwerpen voor haar rekening.

Bekijk hier de volledige deelnemerslijst.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen