LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Deelnemers BK jun/bel

Moeskroen
30
augustus 2012

De junioren en beloften trekken op zondag 9 september naar de piste van Moeskroen om er hun Belgisch kampioenschap af te werken. Vorig jaar vond het BK cad/schol reeds in het Waalse stadje plaats.

Brent Wellekens start de 200m bij de junioren. Zijn beste tijd van het jaar staat op 23.43. Nog bij de junioren staat de top-4 in het speerwerpen al zo goed als vast. Vier atleten, waaronder Jonas Bogaerts, wierpen dit seizoen al ruim 5m verder dan de rest van het pak. Jonas staat dit jaar vierde op de ranglijst, met een worp van 58m07. Pieter Vandenheede (BRAB) voert de lijst aan met 63m90.

Thomas Caudron mag met de vijfde tijd starten op de 1500m voor beloften. Hij liep dit jaar een PR van 4.00.14 en staat daarmee dicht bij het podium. Ward Mercier (HCO) heeft dit jaar al de snelste beloftentijd achter zijn naam staan: 3.53.54.

Lize De Geest krijgt te duchten concurrentie op de 100m voor beloften. Haar 12.23 is de vierde prestatie dit seizoen, maar met Sarah Rutjens (OB), Ester Van den Hende (ACME) en Axelle Dauwens (ACME) staan er nog drie andere podiumkandidaten aan de start. Ook Riet Vanfleteren staat op een vierde plek op de deelnemerslijst. Zij liep dit jaar al 57.75. Enkel Lindsy Cozijns (ACW), Isaura Rossaert (ACW) en Marion Lapage (ACME) liepen dit jaar al sneller.

De volledige deelnemerslijst kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube