LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Deelnemers Vlaams kampioenschap AC indoor bekendgemaakt!

Gent
18
januari 2017

Op 29 januari heeft het Vlaams kampioenschap voor Alle Categoriëen plaats in de Topsporthal in Gent. Ook dit jaar verdedigen zeven atleten verdedigen de blauw-witte kleuren!

De 400m is al jaar en dag een populaire afstand voor onze atleten. Ook dit jaar nemen er met Aiko De Mol, Danny Van Nuffel en Riet Vanfleteren drie atleten deel.
Bij de mannen staat Danny met 51.26 ingeschreven. De zevende indoortijd. Danny kwam evenwel vorig jaar outdoor reeds tot 50.28!
Aiko staat ingeschreven met 50.56, wat de 5e outdoortijd is van alle 24 deelnemers.
Bij de vrouwen is Riet Vanfleteren een vaste klant op dit kampioenschap. Riet noteerde vorig jaar 54.79 en moet daarmee enkel Justine Grillet op de deelnemerslijst laten voorgaan.

Ook de 800m-lijst bij de mannen geraakte, ondanks een zeer sterk deelnemersveld, mooi opgevuld met Lebbeekse deelnemers. Met Pieter De Maersschalck, Ruben Vandenberghe en Gaetan Van Laethem  geraakten er maar liefst 3 Lebbekenaren bij de 18 deelnemers. Pieter plaatste zich met zijn bronzen prestatie op het jongste PK met 1.57.01, als 8e indoortijd. Pieter liep vorig jaar outdoor al 1.53.27.
Gaetan en Ruben hebben ook goede papieren met hun respectievelijke, 1.53.92 en 1.54.66, wat ook de 2e en 4e ingeschreven outdoortijden zijn.

Tot slot wist Lise Verbruggen zich als enige voor een kort nummer te kwalificeren voor het Vlaams Kampioenschap. Lise wist op de deelnemerslijst van de 60m te geraken met een tijd van 8.50!

Klik hier om de volledige deelnemerslijst te bekijken.

Geschreven door Aiko De Mol | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube