x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Deelnemers Vlaams kampioenschap AC in Oordegem

Oordegem
do 12 mei 2016

Het Vlaams kampioenschap alle categorieën staat dit jaar geprogrammeerd in Oordegem op zaterdag 21 mei. Negen Lebbeekse atleten zijn van de partij.

De baanronde zal in Oordegem afgelegd worden door Riet Vanfleteren bij de dames. Zij heeft met 55.59 ruim de snelste tijd van het jaar achter haar naam staan. Maar enkele sterke atletes schreven met tijden van vorig jaar in, waardoor de concurrentie zeker en vast aanwezig is. Aiko De Mol en Danny Van Nuffel starten bij de heren. Het duo heeft met 51.36 en 51.50 de 10e en 12e tijd achter hun naam staan.
Op de korte sprint kschreef Luca Heyvaert zich in voor de 100 meter. De cadette is er echter nét niet bij. Er is 12.68 nodig, waar Luca haar besttijd momenteel 12.71 bedraagt.

Soraya Meert, Pieter De Maersschalck en Ruben Van den Berghe zijn er bij op de 800 meter. Bij de dames vinden we Soraya met haar 2:20.71 terug op een zesde plaats in de ranglijst. Pieter De Maersschalck heeft de achtste tijd bij de heren achter zijn naam staan. Hij kon dit jaar al 1:56.32 realiseren. Ruben Van den Berghe lukte dit jaar met 1:57.95 de 12e inschrijvingstijd.

Daarnaast is er slechts één kamper die naar Oordegem mag. Jonas Bogaerts gaat speerwerpen en staat er bovendien goed voor. Met 57m26 heeft hij de derde prestatie achter zijn naam staan. Lotte Heyvaert werd net niet geselecteerd voor het discuswerpen. Zij kwam dit jaar al tot 25m08, maar er was een worp van 31m nodig voor kwalificatie.

Klik hier voor meer informatie.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen