LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

6 Deelnemers voor de Vlaamse kampioenschappen indoor

Lebbeke
14
januari 2015

De komende twee weekends staan de Vlaamse kampioenschappen op het programm. Eerst zijn onze cadetten en scholieren aan de beurt. Een week later staat het alle categorieën- kampioenschap gepland.

Slechts twee atleten schreven zich in voor het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren. Zowel Loike als Sverre Vierendeels zullen deelnemen aan de 400m. Sverre klokte dit jaar al 57.61. Bij de scholieren goed voor een 18e inschrijvingstijd. Loike klokte 68.69 en heeft daarmee de 17e tijd bij de cadetten achter haar naam.

Ook aan het kampioenschap voor alle categorieën nemen twee atleten deel aan de 400m. Riet Vanfleteren heeft met 57.14 de tweede tijd achter haar naam staan. Aiko De Mol schreef zich in met zijn outdoortijd (50.00).
Ruben Van den Berghe zal deelnemen aan het verspringen. Hij raakte dit jaar al 6m07 in de zandbak, goed voor de 6e inschrijving. Zijn vriendin Lize De Geest klokte dit jaar al 8.10 op de 60m, de 21e inschrijvingstijd.

De volledige deelnemerslijst van de cadetten en scholieren kan je hier terugvinden. Die van het AC-kampioenschap bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube