LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Deze atleten stonden in 2013 “In de kijker”

Lebbeke
31
december 2013

Onze maandelijkse rubriek "In de kijker" zit er weer op voor dit jaar. Laten we even terugkijken naar de atleten die onze trainers dit jaar kozen.

Tijdens de eerste indoorwedstrijden in januari brak Esther Van Poel het ene PR na het andere. Nienke Van Campenhout stond in februari in de spotlights door haar gemotiveerde zelve te zijn! Amber Van de Maele blonk in maard, en eerdere maanden, uit op de indoorpiste én in het veld.

Het outdoorseizoen werd op gang getrokken met de Beker van Vlaanderen voor pupillen en miniemen meisjes die het voortreffelijk deden. Robbe Gabriels was in mei de meest gemotiveerde atleet voor Norbert. Na het provinciaal kampioenschap jeugd in juni waren de twee snelste pupillen ook twee Lebbekenaren: Luca Heyvaert en Arne Naudts. Het clubrecord en de inzet van Joni De Haes prijkten in juli op de website. Ook deze zomer boekte Glen Braem een opmerkelijke progressie, vandaar zijn bericht in augustus. Onze sprintende masters veroverden in september 4 Vlaamse en provinciale titels op de 100m, 200m en 400m (2).

Ella Heyvaert en Rhune Vanroose begonnen uitstekend aan hun winterseizoen in oktober. Jonas Van Biesen wist de aandacht te trekken door zijn knappe prestaties in het veld gedurende de hele maand november. In december volgde Flor Robijns datzelfde voorbeeld.

Alle artikels in deze reeks kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube