LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Dit zijn de Lebbeekse pistewedstrijden van 2014

Lebbeke
11
december 2013

De kalender van komend outdoorseizoen werd afgelopen week vastgelegd. Onze club heeft dit jaar 7 pistewedstrijden op het programma staan, waarvan 2 Belgische kampioenschappen. De nummers die op het programme komen te staan zijn nog niet bekend.

De jeugd mag het outdoorseizoen op de Lebbeekse Mondo-baan in gang trappen. Zij kunnen op 3 mei een eerste jeugdmeeting afwerken. Woensdag 7 mei kunnen onze atleten hun benen nog een laatste keer testen voor de Bekers van Vlaanderen AC. Op 7 juni is het alweer aan de jeugd, met de tweede jeugdmeeting.

Het Belgisch kampioenschap voor Masters staat gepland op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014. Meer info over dat kampioenschap kan je hier terugvinden. Verder volgt er in juni nog een post-examen open meeting de 28e.

Aan het eind van de vakantie plannen we een laatste open meeting voor cadetten, scholieren, junioren, senioren en masters. Dat is op 30 augustus. Die dag staan ook opnieuw de Mix Relays op het programma. Dit jaar maken we er een officieus Belgisch kampioenschap van. Het wordt uitkijken of iemand het scherpe wereldrecord van AC Deinze opnieuw van de tabellen kan lopen. Het verslag van de wedstrijd van vorig jaar lees je hier nog eens na.

De allerlaatste meeting van het jaar staat gepland op 13 september 2014. Dan kan onze jeugd een laatste keer thuis aan de slag alvorens af te zakken naar Nijvel, waar het officieuze Belgisch kampioenschap jeugd staat gepland.

Onze club zal vanaf volgend jaar ook de Buggenhoutse Bosmarathon mee organiseren. De bosmarathon staat gepland op zondag 28 september 2014. Meer info kan je hier terugvinden.

Bekijk onze volledige wedstrijdkalender hier!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube