LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Riet Delsin wandelt Belgische kustlijn af t.v.v. Zelfmoordlijn

Lebbeke
27
oktober 2022

Clublid Riet Delsin en haar mama wandelen de Belgische kustlijn af ten voordele van de Zelfmoordlijn. Ze kozen dit goede doel omdat ze op deze manier enkele familieleden en vrienden verloren. Meer uitleg over hun project kan je hieronder terugvinden.

Morgen is het zover! Ik neem moeke mee, mee naar zee. Wat begon als een wens op haar Bucket list, groeide uit tot een gezamenlijk doel van moeke en mij: samen de mooie Belgische kustlijn overwinnen met onze stapschoenen stevig aangesnoerd.

Maar deze keer wandelen wij niet zomaar! Deze keer wandelen wij voor zij die hun weg niet hebben kunnen afmaken omdat zij op dat moment niet de hulp vonden die zij nodig hadden. Daarom willen wij hun tocht symbolisch verderzetten en zo de aandacht vestigen op initiatieven zoals de Zelfmoordlijn.

Morgenvroeg 27 oktober beginnen wij aan onze tocht van 67 km die loopt van De Panne, met een tussenstop in Middelkerke en Wenduine (dankzij Katrien en Michaël) en hopen op zaterdagavond 29 oktober te arriveren in Knokke, na 3 dagen stappen langs ’t zeitje, waar vake ons opwacht.

Je kan onze tocht volgen via deze Facebookpagina en al stap je niet mee: ook jij kan een verschil maken en een centje storten voor het goede doel of binnenkort een truffeltje kopen (van Mila Wieze). Storten mag, aanmoedigen mag zeker!

De opbrengst overhandigen we op het eind van het jaar aan de Zelfmoordlijn.

Voor Sofie, nonkel Geert en al die anderen. ❤️

Voor meer informatie kan je terecht op de Facebook-donatie pagina.
Facebook rekent geen verwerkingskosten aan, waardoor je volledige donatie wordt overgemaakt aan de Zelfmoordlijn.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube