x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Tim pakt brons op halve marathon aan het Donkmeer

Berlare
wo 02 november 2016

Tim De Ridder nam aan het Donkmeer deel aan zijn derde halve marathon op korte tijd. Hij lukte een tijd van 1u17'32 en eindigde daarmee op een derde plaats na Hannes D'heer (RCG) en Kim Ruell. Peter Uyttersprot legde de afsatnd af in een tijd van 1u54'35 om op plaats 234 over de meet te komen.

Ook Gregory Goossens nam in Berlare deel aan de stratenloop. Hij voltooide de zes kilometer in een tijd van 22’35 en kwam zo als achtste van de 301 deelnemers over de finishlijn.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen