x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Drie Lebbekenaren helpen Oost-Vlaanderen aan zoveelste titel op de interprovinciale match

Ninove
zo 13 september 2015

Bo Van Aken, Arne Teck en Jonas Van Biesen werden opgetrommeld om in Ninove deel te nemen aan de interprovinciale match. Oost-Vlaanderen wist met het drietal andermaal de titel van beste provincie binnen te halen.

Op de 1500m kwamen zowel bij de cadetten als scholieren twee Lebbekenaren aan de start voor Oost-Vlaanderen. Bo Van Aken was met 4″19.17 de beste van het pak bij de jongste deelnemers. Arne Teck haalde met 4:15.93 een zesde plaats binnen voor de provincie.

Op de 3000m was Jonas Van Biesen met 9″28.96 goed voor plaats vijf.

Oost-Vlaanderen was met 588,5 punten ruim te sterk voor West-Vlaanderen (511) en Vlaams Brabant (494,5). Antwerpen eindigde net naast het podium. Het verslag van de Vlaamse Atletiekliga kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen