x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Drie podia voor de Lebbekenaren in Mollem

Mollem
ma 28 september 2015

Tijdens de jaarlijkse stratenloop in Mollem wisten drie atleten een plaatsje op het podium te veroveren. Van elke medaille ging één stuk richting Lebbeke.

Glen Braem legde de 5150 meter af in een tijd van 18.29 en klokte daarmee de tweede tijd van alle deelnemers. Siebe Van Campenhout eindigde diezelfde wedstrijd op een 25e stek. Flor Robijns volgde in zijn spoor en finishte op een 26e plaats. Nienke Van Campenhout liep samen met papa Dannie over de meet. Nienke kwam als derde binnen over dezelfde afstand als Glen, maar bij de vrouwen. Ze legde de afstand af in een tijd van 27.46.

Op de 10 kilometer bleek Niels Slachmuylders de sterkste. Hij legde de 10.300 meter af in een tijd van 35.36. Tim De Reuse kwam als zesde binnen na 46.47 en Dirk Van Campenhout haalde met 47.22 een achtste stek.

Nam je ook deel aan deze jogging en werd je niet vermeld? Laat dan gerust iets weten via webteam@lebb.be en we passen het onmiddellijk aan!
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen