LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Dries wint ook in Opwijk, Siebe pakt het brons

Opwijk
09
maart 2015

Na zijn wederoptreden en overwinning in eigen Lebbeke wist Dries De Smet ook in Opwijk het goud te veroveren. Siebe Van Campenhout kon bij de miniemen een bronzen plak bemachtigen.

15 atleten zakten naar het naburige Opwijk af, waar niet AC Opwijk maar AAV haar jaarlijkse cross organiseerde. Bij de benjamins doken Linn De Smedt en Dieuwke Van Campenhout en Nora Vereecken in het veld. Linn finishte op plaats 5, Dieuwke werd 15e en Nora 16e.

Hannelore Heymans, Nienke Van Campenhout en Britt De Smedt haalden bij de miniemen meisjes een 9e, 12e en 22e plaats.

Bij de miniemen jongens was Siebe Van Campenhout bij de sterkste atleten. Hij veroverde een bronzen medaille. Zus Jente eindigde bij de cadetten op een 20e stek.

Bij de scholieren was Dries De Smet opnieuw de sterkste. In zijn tweede cross na zijn wederoptreden kon opnieuw niemand hem kloppen. Dries kan met ambitie afzakken naar het BK van volgende week in Wachtebeke.

Ook Niels Slachmuylders groeit stilaan naar de goede vorm toe. Ook Niels sukkelde lange tijd met een blessure, maar bewees vorige week in Lebbeke al goed te zitten. In Opwijk viel hij nipt naast het podium van de korte cross: 4e. Tim De Ridder finishte op plaats 10.

Kris Van Gucht liep naar de achtste plaats in de lange cross bij de heren. Arne Van Opstal liet de 7e prestatie noteren bij de junioren en Dannie Van Campenhout werd 14e bij de masters, gevolgd door Kurt Heymans op plaats 26.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube