x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Zes jeugdatleten op EA Indoormeeting

Gent
za 01 februari 2020

In Gent kon dankzij Atletiekclub Eendracht Aalst een indoormeeting worden afgewerkt. 's Ochtends was het aan de jeugd, met op het programma o.a. 60mH, 60m en verspringen.

Miniem Wout Van den Abbeel klokte zijn 60mH in een tijd van 11.59. Wout nam later ook deel aan de 60m vlak, waar hij zijn reeks won in een tijd van 8.94.

Bij de pupilles kregen we meerdere deelneemsters aan de startlijn. Lily Verhulst, Lien Vermaercke en Renske van den Abbeel. Lilly lukte 9.77 in reeks 5, een reeks later was Lien goed voor 9.23 en Renske 9.67.
Miniemes Lia De Ridder en Bente Van Ingelgem konden respectievelijk 9.98 en 9.53 klokken. Beide meisjes namen ook deel aan het verspringen. Hier lukte Bente 3m51, terwijl Lia goed was voor 3m10.

Voor het verslag van de cadetten en oudere atleten klik je hier.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen