x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Eén keer goud, driemaal zilver op de eerste dag van het BK Masters

Deinze
ma 15 juni 2015

Onze Masters kregen net als vorig jaar een zonnig weekendje aangeboden op het Belgisch kampioenschap in Deinze. Ben Quintelier pakte goud op de 800m, zilver was er voor Michael Morret, Els Duvivier en Jozef Becque.

Het BK begon met een valse noot. Jan Vierendeels forceerde zich afgelopen week op training, waardoor hij met een blessure verstek moest geven op de nummers waar hij op inschreef. Hij ging dus wel in de startblokken voor de 200m, maar finishte niet.

Vervolgens ging het wel goed. Zeer goed zelfs, want Ben Quintelier pakte meteen het goud op de 800m bij de M35. Hij deed dat bovendien in een nieuwe seizoensbeste van 2.01.31.
Jozef Becque veroverde een zilveren medaille op diezelfde afstand. Hij liet 2.34.89 noteren bij de M60.

Ook in het kogelstoten was er zilver. Dit keer mocht Michael Morret vieren. Zijn 11m16 was goed voor een tweede plaats bijd e M45. Johan Van Grembergen eindigde in diezelfde categorie op plaats 4. Met 10m00 kwam hij 61 centimeter tekort voor het podium.

De 1500m werd gelopen door Ilse De Ridder. Ilse klokte met 5.55.17 de zesde tijd van de W40. Els Duvivier viel bij de W55 wel in de prijzen. Ze pakte zilver met 6.14.48.

Ilse nam na de 1500m ook deel aan het speerwerpen. Ze lukte hier de vierde prestatie. Haar speer vloog 18m67 ver.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen