x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jaarlijks eetfestijn op zondag 19 januari 2020!

Lebbeke
wo 02 oktober 2019

Op zondag 19 januari 2020 zal ons jaarlijks eetfestijn voor het tweede jaar op rij in CC De Biekorf plaatsvinden. Na jaren "tweedaagses" in parochiezaal "Ons Huis" werd twee jaar geleden gekozen voor één middag en avondservice in de ruime en moderne zaal van CC De Biekorf.

U bent van harte welkom om van 11u30 tot ’s avonds 21u00 een lekkere maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Aan ons uitstekende menu raken we niet. Er is keuze tussen gebraden kip, een uitstekende malse steak of een heerlijk stuk tong in madeirasaus. Daarnaast bieden we uiteraard ook weer een selectie desserten aan.

Helpen?
Wij zoeken nog enkele helpende handen om op te dienen, af te ruimen, in de keuken te helpen of drank in te schenken. Mail naar patrick.vanfleteren@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen