LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Jaarlijks eetfestijn op zondag 16 januari 2022, nu ook met take-away!

Lebbeke
21
december 2021

Op zondag 16 januari 2022 zal ons jaarlijks eetfestijn opnieuw plaatsvinden in CC De Biekorf. Je kan kiezen voor de middag- of avondservice, maar ook een take-away optie.

Opgelet! Het eetfestijn werd omwille van de aanhoudende Corona-maatregelen afgelast. Meer info kan je hier terugvinden.

U bent van harte welkom om van 11u30 tot ’s avonds 20u30 een lekkere maaltijd voorgeschoteld te krijgen. Aan ons uitstekende menu raken we niet. Er is keuze tussen gebraden kip, een uitstekende malse steak of een heerlijk stuk tong in madeirasaus. Daarnaast bieden we uiteraard ook weer een selectie desserten aan.

Take away

Sinds dit jaar zal er ook een take away voorzien worden. Je dient hiervoor op voorhand je bestelling door te geven. Er is keuze uit kip en tong. Steak is niet beschikbaar via take away.

Bestel je meerdere porties, dan klik je op “Nog een deelnemer” om de volgende bestelling door te geven. Volg de instructies van de bevestigingspagina en e-mail goed op.

Bestel hier »

Corona-maatregelen

De op het moment van de organisatie geldende COVID19-maatregelen zullen in acht worden genomen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Helpen?
Wij zoeken nog enkele helpende handen om op te dienen, af te ruimen, in de keuken te helpen of drank in te schenken. Mail naar patrick.vanfleteren@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube