LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Enkele atleten kiezen voor Deinze

Deinze
23
november 2015

De cross in Deinze is al enkele jaren een begrip in het crosswereldje maar dit jaar stond de wedstrijd niet op de clubkalender. Toch trokken enkele atleten naar Deinze om de vorm te testen op één van de grootste veldlopen van het land.

Op het zeer afwisselende parcours in Deinze, gekenmerkt door zijn twee heuvels midden in een weide, kwam Laura Stuyck bij de cadetten dames aan de start.
In een veld met liefst 55 atletes, en in een wedstrijd die gewonnen werd door Amber Nuytten (FLAC), strandde Laura op een zucht van de top 10. Zij legde uiteindelijk beslag op de dertiende plek.

Ook bij de cadetten heren werd door Pieter Van Den Meersche een sterke prestatie neergezet. Pieter wist maar liefst 61 andere crossers af te houden en finishte uiteindelijk sterk als 16e.

Bij de scholieren dames kwamen verdedigden er, met Emma Vannieuwenhuyze en Jente Van Campenhout, twee atletes de Lebbeekse kleuren. Emma werd uiteindelijk 26e en Jente 37e in een wedstrijd die gewonnen werd door Lynn Dekeyser (AVR).

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube