LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Feestelijk einde na 10 weken Start to Run

Lebbeke
31
mei 2013

Onze jaarlijkse Start to Run editie kende gisteren een mooi slotstuk met een test over 5 of 10km, gevolgd door een receptie in de clubkantine. Trainers Bea De Landtsheer, Patrick Lintermans en Dimitri Kerkhofs sloten zo 10 weken trainingsarbeid mooi af.

10 weken lang werden een 50-tal Start to Runners begeleid door onze drie trainers van dienst. Bea De Landtsheer stond steeds paraat om de 10km-lopers op te volgen, terwijl Patrick Lintermans en Dimitri Kerkhofs zich op de 5 kilometer concentreerden. 10 weken lang hielpen zij hun groepen om dat ultieme doel te bereiken: hun test tot een goed einde brengen en het Start to Run diploma in ontvangst nemen.

De trainers en het bestuur van AC Lebbeke hopen dat dit voor al de mensen die genoten hebben van deze 10 loopweken geen eindstation is. Zij blijven welkom op onze club om er elke week verder aan hun conditie te werken binnen de gezellige groepssfeer van onze club.

Wie nog geen lid is van AC Lebbeke kan terecht op deze pagina voor meer informatie. Leden zijn onder andere zeker van een verzekering tijdens het sporten en genieten tal van andere voordelen.

Wij geven jullie graag nog enkele sfeerbeelden mee van wedstrijd en receptie. Met dank aan Conny Franckaert.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube