LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Felicitaties VAL voor organisatie BK Masters

Brussel
14
augustus 2014

De Raad van Bestuur van de Vlaamse Atletiekliga heeft afgelopen maand onze organisatie van het Belgisch kampioenschap Masters bekeken. Zij bezorgden ons een lovende brief waarin alle medewerkers worden bedankt.

Beste,

De Raad van Bestuur heeft in overleg met de werkgroep ‘Organisaties’ met de nodige aandacht het scheidsrechterverslag van het BK Masters, georganiseerd op 14-15/06/2014 op de terreinen van LEBB, doorgenomen.

Uit dit verslag blijkt dat uw vereniging een goede organisatie heeft neergezet. Op de uitslagen dient wel vermeld te worden met welke gewichten de verschillende categorieën wierpen.

Wij hoouden er aan uw vereniging te feliciteren voor de geleverde inspanningen en zijn ervan overtuigd dat dit een stimulans moet zijn bij de organisaties, die u in de toekomst zijn toegekend.

Mogen wij dan ook vragen deze felicitaties over te maken aan de bestuursleden en de medewerkers, die betrokken waren bij deze organisatie?

Namens de Raad van Bestuur van de Vlaamse Atletiekliga vzw,

Gery Follens
Secretaris VAL vzw
Lid Directiecomité VAL

Bij deze wensen we al onze medewerkers nogmaals te feliciteren. Bekijk de brief van de VAL hier. Voor het verslag van het BK Masters klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube