LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Ga ook jij mee naar Herentals voor ons gezellige familiekamp?

Herentals
04
februari 2015

Na succesvolle paasstages de voorgaande jaren, wordt er ook in 2015 een sportief familiekamp op poten gezet in de paasvakantie. Met dit familiekamp willen we een leuk weekend aanbieden, voornamelijk voor onze benjamins, pupillen en miniemen. Wel vragen we dat zij begeleid worden door de ouders of een grote zus of broer.

De stage zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 3 april tot en met maandagmiddag 6 april 2015 in “Residentie De Brink” in Herentals. Foto’s van het verblijf kan je hier terugvinden. Iedereen die al eens deelnam aan één van onze voorgaande stages, weet dat dit een leuk, sportief en gezellig weekend wordt.

Naast jongere atleten en hun ouders mogen uiteraard ook oudere atleten, start2runners en andere clubleden zich inschrijven.

Wat zal dit kosten?

De stage zal in totaal ongeveer 85 euro kosten. Een exacte prijs zal jullie later worden meegedeeld. Hiervoor krijg je 3 overnachtingen en alle maaltijden: ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds.
Vervoer dien je zelf te voorzien.

Hoe schrijf ik me in?

Op het secretariaat kan je inschrijvingsstrookjes terugvinden om je in te schrijven voor deze stage. Online kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar secretariaat@lebb.be met de namen van de deelnemers, vermelding of zij atleet of sympathisant zijn en of er een speciale maaltijd moet worden voorzien (glutenvrij, dieet, vegetarisch).

Inschrijven doe je voor 28 februari 2015 door een voorschot van 30 euro te storten op rekeningnummer BE33 001 2086537 46 met de duidelijke vermelding “Sportkamp AC paasvakantie 2015, naam, aantal personen“.

Let op: het aantal inschrijvingen is beperkt. Er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. Schrijf dus tijdig in.

Waar verblijven we?

We overnachten in jeugdverblijf De Brink, Bosbergen 1 te Herentals. Het verblijf is gelegen op 3 kilometer van het station en centrum van Herentals. Ook het BLOSO-domein “Herentals Netepark” ligt op korte afstand in hetzelfde bos.

Een definitief programma met overzicht van de geplande activiteiten bezorgen we jullie later nog.

Vragen?

Voor extra info kan je steeds terecht op het secretariaat of bij trainster Sofie Van Acker op dinsdag- en donderdagavond. Je kan ook bellen op nummer 0472/940919 of 0478/297127. Mailen kan naar secretariaat@lebb.be of sofie.vanacker@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube