LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Geen recordtijden op de Flanders Indoor

Gent
09
februari 2014

Na een jaar afwezigheid stond de internationale Flanders Indoor atletiekmeeting opnieuw op het programma. In het voorprogramma wordt traditiegetrouw het BK 4x200m beslecht. Lize De Geest nam deel aan het individuele programma.

Het Lebbeekse kwartet dat bij de mannen aan de start verscheen bestond uit Sven Laisnez, Bart Raemdonck, Ruben Van den Berghe en Samuel Bagula. Het viertal mocht het opnemen tegen onder andere Olympic Brugge, Sparta Bornem, Eendracht Aalst, Atletiek Zuid-West en het waalse UAC. De Lebbeekse vier klokten met 1:35.98 de derde tijd in hun reeks. De 1:33.67 van OB was goed voor de overwinning.

De titel ging naar White Start Woluwe die twee Borlée-broers aan de start bracht. Zij liepen een nieuw Belgisch record: 1:26.69. Hieronder kan je hun wedstrijd bekijken.

Individueel verscheen enkel Lize De Geest aan de start. In het voorprogramma liep zij een 60m tegen enkele sterke tegenstanders. De overwinning ging naar Fanny Appes (CABW) die 7.46 klokte en daarmee Esther Van den Hende (ACME) 1 tiende voor bleef. Justien Grillet (VS) kwam na 7.56 over de meet. Lize finishte in een tijd van 7.92 en toonde zich achteraf niet erg tevreden over haar tijd.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube