x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Gezocht: Gemotiveerde jeugdtrainers

Lebbeke
di 17 september 2019

Koninklijke Atletiekclub Lebbeke is op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers om haar trainerscorps te versterken. Voel je je geroepen? Lees dan zeker verder wat wij voor jou in de aanbieding hebben!

Wat verwachten we?

Je bent in staat om zelfstandig of in samenwerking met een andere trainer een groep te begeleiden. Je engageert je om onze benjamins, pupillen en miniemen te begeleiden tijdens hun trainingen. Bij de jeugd leert men kennis maken met de atletiek door middel van spelvormen.

De trainingen vinden tweemaal per week plaats, op dinsdag en donderdag van 19u00 tot 20u00. In het weekend nemen onze atleten deel aan wedstrijden. Als club hebben we hier steeds een aantal trainers nodig om onze atleten te begeleiden. Voltijds, of d.m.v. een beurtrol engageer je je om ook hier op regelmatige basis aanwezig te zijn.

Wat hebben we te bieden?

Je werkt in een familiale clubsfeer samen met onze andere trainers en jongste atleten met een leeftijd van 5 tot 12 jaar. Als trainer ontvang je een mooie verloning per gegeven training. Daarnaast zorgt onze club dat je je kennis steeds kan uitbreiden door opleidingen die je volgt volledig terug te betalen.

We bieden ook de mogelijkheid om – na een gunstige evaluatie en bij vraag vanuit het bestuur – ook andere takken van de atletieksport te verkennen.

Word meteen “Aspirant initiator”!

Op zaterdag 21, zondag 22 september en zaterdag 5 oktober 2019 gaat een praktijkgerichte opleiding “Aspirant initiator in de atletiek”, specifiek voor begeleiding van jongeren van 6 tot 12 jaar, door te Londerzeel. De opleiding zal telkens plaatsvinden van 9u00 tot 17u30.

Elke cursist ontvangt een handige Spelenmap waar theorie en spelvormen in terug te vinden zijn. Alle spelvormen zijn specifiek aangepast op atletiek en dus gericht op lopen, springen en werpen.

Voor meer informatie neem je contact op met onze secretaris, Nathalie Willems via secretariaat@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen