x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Groenloop Aalst lijdt onder voorspeld stormweer

Aalst
ma 24 september 2018

Zondag 23 september sloot het Dendercriterium af met de jaarlijkse groenloop. Doorgaans een wedstrijd die heel wat lopers op de been brengt.

Dit jaar liep het anders.  De voorspelde storm en overvloedige regen heeft duidelijk heel wat mensen afgeschrikt. Amper de helft van het normale deelnemersaantal was op de afspraak al waren het er toch nog ruim 200. Nochtans waren de weergoden de Aalsterse organisatie gunstig gezind. De ganse wedstrijd bleef het droog en  verscheen zelfs de zon aan de hemel. En de wind was nauwelijks merkbaar. Jammer voor deze mooie wedstrijd en prima organisatie. Je kan er kiezen tussen 3, 6 en 12 km. Iedere ronde doorkruist voor het grootse deel het mooie Aalsterse Stadspark.

Slechts twee atleten van AC Lebbeke waagden het erop.

Resultaten 12 km

  • 37. Chris Schelkens – 56:20
  • 60. Marita Hofmans – 66:46
De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen